• Dinsdag al bij u thuis
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betaal achteraf met Klarna
  • 100+ Tevreden kopers

Er zijn veel verschillende soorten meisjes fietsen. Zo kun je kiezen voor een mooie stadsfiets, waar de meiden veilig en met veel plezier hun eigen route naar de stad kunnen bepalen. Of maakt jouw kleine net de overstap van het lopen naar het fietsen? Dan is een Disney Princess Meisjesfiets of een Woezel & Pip 10 inch meisjesfiets wellicht beter geschikt. Deze 10 inch fietsen hebben een afneembare duwstang, zodat je jouw prinses op de fiets een duwtje in de juiste richting kan geven.

De juiste maat meisjes fiets

Het is van groot belang om de juiste maat fiets te kiezen. Want je wil voorkomen dat ze niet bij het stoplicht met de voeten op de grond kan. Of dat het veel zwaarder trappen is omdat het zadel te laag is! Daarom heeft kinderfiesten24.nl verschillende maten fietsen, variërend van tien tot en met zesentwintig inch.

Tien tot en met veertien inch maten

De juiste maat voor een meisjes fiets valt te bepalen aan de hand van leeftijd en/of kledingmaat. Zo is een tien inch fiets geschikt voor kinderen van twee tot vier jaar, of kledingmaat 86-98. De twaalf inch fiets is perfect voor kinderen van drie tot viereneenhalf jaar oud, of kledingmaat 92-104. Kinderen van drieëneenhalf tot vijf jaar of kledingmaat 98-110 zullen het fijnst fietsen op een fiets van veertien inch.

Zestien tot en met twintig inch maten

Klaar om helemaal naar school te fietsen? Dan heb je een zestien inch fiets nodig! Deze maat is geschikt voor kinderen van vier tot zes jaar, of kledingmaat 104-110. Een maatje groter is de achttien inch fiets. Deze is geschikt voor meiden van vier tot zeven jaar, of kledingmaat 104-116.

Twintig tot en met zesentwintig inch maten

Op de twintig inch fiets zullen meiden van zes tot acht jaar of met kledingmaat 115-122 met veel plezier op wegfietsen. De vierentwintig inch fiets is al echt voor grote meiden in de leeftijd acht tot tien jaar, kledingmaat 128-140. De laatste stap vóór een echte damesfiets is echter de zesentwintig inch, geschikt voor leeftijd negen tot twaalf jaar of kledingmaat 140-152.

Alles erop en eraan

Fietsen van kinderfietsen24.nl zijn geen oude barreltjes waar veel bij mist. Bij deze stalen rossen zit alles wat u jonge meid maar kan wensen erop en eraan. Zoals gezegd bij de kleintjes een handige duwstok, maar ook een mooi mandje aan de voorkant. Begint jouw kleine dame net aan haar eerste meters op de fiets? Dan kan het verstandig zijn om een fiets met zijwielen te nemen. Wanneer ze haar evenwicht gevonden heeft, kunnen deze gemakkelijk worden verwijderd voor nog meer, zelfstandig fietsplezier! Vanaf twaalf inch is het zelfs mogelijk om de een hip rekje voorop de fiets te monteren. De iets grotere fietsen, vanaf vierentwintig inch, hebben zelfs versnellingen en een mooie bagagedrager met snelbinders. Handig, voor die zware schooltassen!

Geen werk aan de winkel

Bijna alle fietsen worden al voor 95% afgemonteerd geleverd. Dat betekent dat er voor u bijna geen werk meer is voor uw meid op een van deze fietsen wegrijdt. Ideaal, want wanneer ze op een fiets van kinderfietsen24.nl zit, wil ze niet meer anders.