• Dinsdag al bij u thuis
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betaal achteraf met Klarna
  • 100+ Tevreden kopers

Kinderen houden ervan om buiten te zijn, en als ze de kans krijgen om hun omgeving te verkennen met hun favoriete voertuig, zijn ze waarschijnlijk bijna niet te stoppen. Met een veilig voertuig voor kinderen kun je als ouders je kleine lieveling ten volle laten genieten van zijn avontuurlijke ritjes.
De driewieler is slechts één van de vele meisjesfietsen die je in onze online shop kunt bestellen voor je kleintje. Als een van de klassiekers onder de kindervoertuigen is de driewielfiets ook geschikt voor jongere kinderen. In tegenstelling tot kindervoertuigen met twee wielen, zorgen de drie wielen ervoor dat het voertuig stabiel is, zodat het risico van omkantelen tot een minimum wordt beperkt. Tegelijkertijd kan je kind op een speelse manier rijden of haar coördinatie en motorische vaardigheden trainen tijdens het rijden op een driewieler.
Bij Kinderfietsen24.nl vind je driewielers van diverse fabrikanten, die niet alleen opvallen door hun kindvriendelijke ontwerp, maar ook zijn uitgerust met praktische details zoals anti-kantelaars, hoge rugleuningen of duwstangen, die zorgen voor een comfortabele en veilige rit voor je kleine schat.

De klassieke driewieler in verschillende versies bij Kinderfietsen24.nl

In onze online shop kun je driewielers in verschillende uitvoeringen kopen. Sommige modellen van de fabrikanten zijn voorzien van veiligheidsbeschermers of 5-puntsgordels die optimale veiligheid bieden, vooral voor jongere kinderen. Veel modellen bieden een hoge rugleuning voor een comfortabele rughouding tijdens de rit, zodat je kleine lieveling comfortabel en veilig kan trappen. De meeste driewieler modellen hebben ook een gemakkelijk afneembare en verstelbare duwbeugel. Zo kun je alles onder controle houden terwijl je kind zijn of haar omgeving vol energie verkent. Voor stadsrondleidingen kan driewieler in de stadsmodus worden gezet, waardoor het een comfortabele driewieler is om te duwen. In de spelmodus wordt het een speelse driewieler om op te trappen.

Bestel de nieuwe driewieler van je kind gemakkelijk online Kinderfietsen24.nl

Zorg ervoor dat je kind zorgeloos en avontuurlijk kan fietsen met een veilige en kindvriendelijke driewieler. Bij Kinderfietsen24.nl kun je verschillende modellen driewielers tegen speciale prijzen krijgen. Laat je inspireren door ons brede aanbod van driewielers en andere kindervoertuigen en bestel eenvoudig en gemakkelijk online bij Kinderfietsen24.nl het nieuwe mobiele favoriete voertuig van je kind. Onze getrainde klantenservice staat klaar om al je vragen over de aankoop te beantwoorden. Het Kinderfietsen24.nl team wenst je veel plezier bij het surfen en winkelen!

Waarop te letten bij de aankoop van een driewieler

Eerst ga je waarschijnlijk op zoek naar een driewieler in de juiste kleur naar je smaak – de keuze is groot. Er zijn echter nog veel meer punten waar je rekening mee moet houden voordat je een definitieve beslissing neemt bij de aankoop van een driewieler. De driewieler is ideaal voor jonge kinderen die hun evenwicht nog niet helemaal hebben gevonden, omdat hij de motorische ontwikkeling bevordert. Spieren, coördinatie en ruimtelijke verbeelding worden ook getraind met een driewieler. De voertuigen liggen goed en veilig op de grond en zorgen zo voor een goede wegligging voor kleine wielrenners. Omdat elk kind zich anders ontwikkelt, is het moeilijk te zeggen wanneer het tijd is om een driewieler te kopen. Vanaf 9 maanden kunnen baby’s in een driewielerbuggy worden geduwd. De buggy groeit dan met het kind mee en verandert in een driewieler. Vanaf ongeveer 24 maanden kan je kind zelfstandig trappen. Peuters beginnen vaak met een Bobby Car of loopfiets.

Eigenschappen van een driewieler

De meeste driewielfietsen hebben een kantelbare laadruimte aan de achterkant waarmee kinderen hun speelgoed kunnen vervoeren of spannende vondsten meenemen op hun ontdekkingstochten door het huis en de tuin. Als je kleine ontdekkingsreiziger moe wordt tijdens een excursie en niet meer wil trappen, kun je hem naar huis duwen met de bijgeleverde duwstang, die bij sommige voertuigen zelfs een stuurfunctie heeft. Om ervoor te zorgen dat je lieveling in dit geval echt kan rusten, is een vrijloopinstelling voordelig, zodat de voeten niet hoeven te trappen, maar op de pedalen kunnen rusten. Een in hoogte verstelbaar zitje groeit mee met je kind en maakt langer gebruik mogelijk. Veel driewielers hebben een veiligheidsgordel die de veiligheid verhoogt, vooral voor zeer jonge kinderen. Toch moet je je lieveling nooit uit het oog verliezen, want kleine kinderen hebben nog steeds geen goede oog-handcoördinatie en hebben, vooral in het begin, vaak moeite met hun hoofd en handen die bezig zijn met sturen terwijl hun voeten een heel andere beweging uitvoeren. Als de driewieler voor kinderen ook in huis moet worden gebruikt, zijn rubberen wielen een goede keuze, omdat ze de vloer en de zenuwen van ouders en buren beschermen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.